Revista Piata Food&Bar Modern Buyer

Timp de trei zile, Achizitii Retail & Horeca a fost locul de intalnire pentru cei mai importanti operatori, producatori, importatori si distribuitori din industrie.

Peste 500 de reprezentanti ai furnizorilor de servicii, produse de larg consum si pentru Horeca, companii de logistica si distributie, magazine independente si retelele de retail locale si internationale, dar si operatori Horeca au participat la Achizitii Retail & Horeca.
Mai mult...

Organziatori

Achizitii Retail & Horeca este organizat in colaborare de revistele Piata, Food & Bar si Modern Buyer, parte a grupului JMK Communication. Cele trei branduri reprezinta cea mai puternica platforma de comunicare B2B din Romania in domeniile Retail & Horeca. Fiecare dintre cele trei reviste are la activ numeroase evenimente in diverse formate: conferinte, expozitii, concursuri, gale de premii etc.

Evenimentele desfasurtate atat in Bucuresti, cat si la nivel national, au fost vizitate de mii de profesionisti din Retail si Horeca. Food&Bar Modern Buyer

Concept

Un eveniment B2B, multispecializat si multiformat, cu solutii distincte pentru retail modern, retail traditional si horeca.
Mai mult...

Conferinte

Conferinte, workshopuri, demonstratii - evenimente distincte pentru cele trei specializari;


Mai mult...

Participare conferinte

Accesul la conferinte este gratuit pentru comercianti si operatorii Horeca in limita locurilor disponibile si pe baza confirmarii prezentei.

Accesul furnizorilor se face pe baza biletului de participare.
Costul unui bilet este de 70euro
(fara TVA) / conferinta.

Pentru mai multe bilete se aplica discountul:

  • 10% : 2 bilete
  • 15% : 3 - 4 bilete
  • 20% : 5 bilete
  • 25% : 6 - 8 bilete
  • 30% : peste 8 bilete

Bilete / Confirmari:

Aurelia Constantinescu - Events Coordinator
0372.900.171 / 0767.118.833
aurelia.constantinescu@jmkcommunication.ro