Revista Piata Food&Bar Modern Buyer

Timp de trei zile, Achizitii Retail & Horeca a fost locul de intalnire pentru cei mai importanti operatori, producatori, importatori si distribuitori din industrie.

Peste 500 de reprezentanti ai furnizorilor de servicii, produse de larg consum si pentru Horeca, companii de logistica si distributie, magazine independente si retelele de retail locale si internationale, dar si operatori Horeca au participat la Achizitii Retail & Horeca.

Cele trei componente ale evenimentului au oferit o acoperire completa a pietei din perspective diferite:
• Expozitia: ofertele companiilor furnizoare pentru Retail modern, Retail traditional si Horeca
• Business Events: conferinte, workshopuri, demonstratii axate pe comunicarea de informatii relavante si know-how pentru companiile din Retail si Horeca;
• Networking: multiple oportunitati de intalniri individuale intre expozanti si partenerii de afaceri.

Cea mai activa componenta a evenimentului a fost cea de Business Events care a cuprins nu mai putin de patru conferinte si doua workshop-uri. Temele abordate au acoperit o plaja larga de subiecte, cum ar fi relatia dintre comertul traditional si cel modern, situatia pietei Horeca, strategii si analize pe segmentele de bauturi si fresh food, solutii pentru diferentiere, metode de comunicare si serviciul de mystery shopper. Toate evenimentele conexe care s-au desfasurat pe parcursul celor trei zile s-au bucurat de o prezenta numeroasa din partea furnizorilor si operatorilor din Retail si Horeca, interesati de tendintele, noutatile si informatiile de business din aceste doua piete.

Evenimentul se afla la cea de a treia editie, primele doua fiind organizate in primavara, respectiv, toamna anului trecut. Achizitii Retail & Horeca este un eveniment organizat in colaborare de revistele Piata, Food & Bar si Modern Buyer, parte a grupului JMK Communication. Cele trei branduri reprezinta cea mai puternica platforma de comunicare B2B din Romania in domeniile Retail & Horeca.