Revista Piata Food&Bar Modern Buyer

Timp de trei zile, Achizitii Retail & Horeca a fost locul de intalnire pentru cei mai importanti operatori, producatori, importatori si distribuitori din industrie.

Peste 500 de reprezentanti ai furnizorilor de servicii, produse de larg consum si pentru Horeca, companii de logistica si distributie, magazine independente si retelele de retail locale si internationale, dar si operatori Horeca au participat la Achizitii Retail & Horeca.
Mai mult...

Conferinte

Miercuri, 22 mai:

9:30 – 12:30 Retail: "Comert modern si traditional. Rivalitate si complementaritate"

Panelul I, 9.30 - 11.15: Perspectivele retailului de bunuri de larg consum

Evolutia pietei de bunuri de larg consum; segmentare intre traditional si modern.
Evolutia numerica a punctelor de vânzare.
Rolul pretului, sortimentatiei si serviciilor in diferentierea magazinelor

11.15 - 11.30 Pauza de cafea

Panelul II, 11.30 - 12.30: Noile provocari ale companiilor de distributie

Cum se adapteaza distribuitorii noului peisaj al retailului ?
Ce asteapta furnizorii si comerciantii de la distribuitori ?
Ce impact are dezvoltarea lanturilor de proximitate asupra distribuitorilor ?

Panelul III, 12:30 - 13:30: Esentialul despre politica de conformare, in 60 de minute cu Consiliul Concurentei

Ce trebuie sa stie jucatorii din industria bunurilor de larg consum despre politica de conformare ?
Adaptarea politicii comerciale si a regulilor interne la normele de concurenta.
Care sunt tipurile de abateri de la lege care pare frecvent si de ce?
Cum sa eviti incalcarea accidentala a normelor de concurenta ?





15:00 – 16:00 Workshop Horeca: "Mystery Client - Secretele propriului restaurant"

Sustinut de Sergiu Nedelea.

  • esti sigur ca stii totul despre restaurantul tau?
  • cum stii daca ospatarii lucreaza pentru tine sau pentru ei?
  • vrei sa stii ce crede clientul despre tine?
  • ce lucruri treci cu vederea din obisnuinta?




Joi, 23 mai:

9:30 – 12:00 IKA "Beverages conference"

Identificarea celor mai fierbinti directii strategice pentru sectorul bauturilor in 2013.
Prognoze privind consumul de bauturi.
Parteneriate retaileri - furnizori pentru cresterea categoriei.



12:00 – 13:00 Workshop Horeca Diferentierea - Cum conving clientul sa ma aleaga pe mine?

Sustinut de:
Serban Ciusca, specialist cu experienta de 20 de ani in piata de media si comunicare
Stefan Bianco, ARHITECT OAR, FONDATOR PROGRAPHIC ARCHITECTURE STUDIO
Raluca Milin, manager Sensio Mobili

Solutii pentru atragerea clientilor, strategii de comumicare, finantarea proiectului.
De ce intra clientii intr-un restaurant?
Ce ma diferientiaza? Designul, Meniul, Evenimentele, Muzica ...
Cum comunic diferentiatorul?
Cine e clientul meu?
Unde comunic?
Cand sunt linistit ca mi-am loializat clientii?

Cum imi pot finanta ideile.

14:00 – 15:30 Conferinta Horeca "Situatia pietei Horeca 2013"

Prezentarea concluziilor celui mai relevant studiu al pietei Horeca realizat in ultimii 4 ani.

Studiului cuprinde, printre altele, urmatoarele date:

  • Nota de plata medie
  • Numarul mediu de clienti
  • Numarul mediu de angajati
  • Rata de ocupare (rotire) a locurilor
  • Procentul reprezentat de cheltuielile fixe
  • Distribuirea unitatilor Horeca la nivel national

Descarca ultimul studiu similar realizat in 2009 aici.


Studiul va fi prezentat de:
- Gabriel Iovu - General Manager eXpresSoft, companie furnizoare de solutii si servicii hardware si software pentru industria Horeca. Din 1991, anul infiintarii, compania a colaborat cu mai mult de 15.000 de clienti. In fiecare secunda, peste 250 de clienti acceseaza aplicatiile eXpresSoft.

- Tinu Sebesanu - CEO Trend Hospitality -  MBA, licentiat al Institutul Politehnic Bucuresti. Si-a completat studiile superioare la Universitatile Boston si Cornell, certificat in managementul strategic din industria ospitalitatii. Detine o experienta de peste 20 de ani in management si consultanta hoteliera si de restaurant.


La discutii vor participa:
Tiberiu Fueriu, redactor-sef Food&Bar
Maria Giurea, redactor-sef Modern Buyer
Marian Balan, National Horeca Manager Danone Romania


Descarca ultimul studiu similar realizat in 2009 aici.




Vineri, 24 mai:

9:30 – 12:00 IKA: "Fresh Food Conference"

Proiecte si investitii dedicate cresterii segmentului fresh food.
Provocari si oportunitati pe formate de retail.
Evolutia marcilor private in segmentul fresh food.

Participare conferinte

Costul unui bilet este de 70euro*
(fara TVA) / conferinta.


Pentru mai multe bilete se aplica discountul:
  • 10% : 2 bilete
  • 15% : 3 - 4 bilete
  • 20% : 5 bilete
  • 25% : 6 - 8 bilete
  • 30% : peste 8 bilete

*Beneficiaza de acces gratuit:

- expozantii
- comerciantii / operatorii horeca
( in limita locurilor disponibile si pe baza confirmarii prezentei)

Bilete / Confirmari:

Aurelia Constantinescu - Events Coordinator
0372.900.171 / 0767.118.833
aurelia.constantinescu@jmkcommunication.ro

Formulare de participare


Formular Conferinta Beverages

Formular Conferinta Fresh Food

Formular Conferinta Retail

Formular Conferinta Horeca


Expozitie

In standurile Achizitii Retail & Horeca cei mai importanti furnizori din industria FMCG isi vor prezenta ofertele de bunuri si servicii B2B.
Mai mult...

Concept

Un eveniment B2B, multispecializat si multiformat, cu solutii distincte pentru retail modern, retail traditional si horeca.
Mai mult...